"Якщо зрозумієш — пробачиш"

Сергій ДМИТРУК
15 лютого 2014

Старт новим випускам популярного документального проекту «Зрозуміти. Пробачити» телеканал «Інтер» вирішив призначити на вівторок, 18 лютого. Хто ще не приєднався до шанувальників цього ігрового серіалу в жанрі документальної драми, нагадаємо, що він розповідає про складні ситуації, в яких опиняються прості люди, Це конфлікти в родині, на роботі, проблеми у взаєминах поколінь, криза середнього віку. Його автори кажуть, що історії, які вони пропонують глядачам, — реальні, героям лише змінили імена і прізвища.

Розібратися у життєвих перипетіях героям допоможуть психологи Галина Тимошенко та Борис Єгоров, до яких у кабінет приходитимуть герої  і розповідатимуть свою історію. Крім цього, за кадром у стислому вигляді розкривається суть проблеми. Показують певну ілюстрацію ситуації з усіма побутовими подробицями. Знімають людину вдома, на роботі, в тому місці, де відбувається конфлікт. Це не один прийом-розмова, а багато зустрічей, багато розмов, конкретна проблема і реальне її розв’язання.

«Зрозуміти. Пробачити» — це, власне, психологічна консультація для телеглядачів. Бо зазвичай хтось із них неодмінно впізнає в тому чи тому  герої себе, а радше — свою проблему. Можливо, перегляд стрічки дасть змогу уникнути неприємних ситуацій, бо канал пропонує вчитися не на власних помилках, а на чужих.

 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua