"Євген Дрижак залишається під арештом"

14 серпня 2013

СПРАВА. Центральний райсуд Миколаєва вирішив продовжити строк арешту обвинуваченого у справі про «врадіївське зґвалтування» Євгена Дрижака, передає ТСН.

Згідно з рішенням суду, капітан міліції має перебувати під вартою до 27 вересня.

Засідання відбулось вчора. Слідчий суддя Сергій Чернієнко ухвалив рішення про його проведення в закритому режимі.

Пояснив це тим, що Дрижака звинувачують у скоєнні статевого злочину, тож на суді можуть бути розголошені подробиці інтимного характеру.

Читайте також: Прокуратура завела справу на міліціонерів

На засідання не пустили ані журналістів, ані родичів міліціонера. Останні навіть зайшли до зали засідання, але їх вивели. Спілкуватися з пресою вони відмовились.

Суд тривав до вечора. Потім судді пішли до нарадчої кімнати. Рішення щодо продовження арешту Дрижака було оголошено сьогодні вранці. Представники прокуратури відмовились будь-що коментувати.

Нагадаємо, після вчорашнього засідання адвокат Євгена Дрижака Володимир Клименко заявив, що дві з трьох експертиз показали - Ірину Крашкову не ґвалтували. А міліціонери Євген Дрижак та Дмитро Поліщук не брали участі й у побитті жінки.

Центральний райсуд Миколаєва 3 липня ухвалив рішення про арешт Євгена Дрижака до 15 серпня. Суддя Іван Дірко, ухвалюючи рішення про обрання запобіжного заходу, вирішив не відпускати фігуранта гучної справи під заставу. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua