"Євро-2012. Післямова"

Світлана ГАЛАУР
19 квiтня 2013

СПІВПРАЦЯ. Реалізовувати спільні бізнес-проекти в різних галузях планують Харків і Нідерланди. Ознайомитися ближче з містом голландці змогли під час Євро-2012. Відчувши тоді щиру гостинність харків’ян, вони вирішили продовжити співпрацю з містом на основі вже економічної складової. Саме задля цього до Харкова  й прибула торговельна місія на чолі з Надзвичайним і Повноважним послом Королівства Нідерланди в Україні Пітером Яном Волтерсом.

Зустріч  представників  голландських компаній і фірм із  керівниками міських департаментів пройшла в Харківській міській раді.  Від заступника міського голови з питань розвитку і забезпечення життєдіяльності міста Ігоря Терехова гості дізналися про успіхи Харкова в розвитку бізнесу та про діяльність міськради в налагодженні співпраці з іноземними компаніями.

«Ми прибули, щоб дізнатися про можливості, які може надати Харків, а також щоб представити себе. Тому  приїхали представники сільського господарства, будівництва, банківських і консалтингових послуг. І великі, і малі компанії, які увійшли до нашої місії, зацікавлені в розширенні свого бізнесу і відкритті представництв у Харкові», — зазначив посол.

В Україні нині працюють близько 250 голландських компаній. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua