ЄВРО 2012.Львівську футбольну арену урочисто відкриють 28 жовтня 2011 року. Цю дату підтвердив віце-прем’єр-міністр – міністр інфраструктури України Борис Колесніков під час робочої наради у Львові.

«Нас відділяє від дати відкриття арени «Львів» 60 днів. Графік жорсткий, але ми маємо належним чином підготуватися до цієї дати. Так що львів’яни вже можуть думати, що вони одягнуть на урочистості», - сказав Борис Колесніков. Символічно, за словами Бориса Колеснікова, нарада з питань підготовки до Євро-2012 відбулась вперше безпосередньо у стінах Львівської арени – в адміністративному корпусі, який майже готовий. Водночас Віце-прем’єр висловився про можливість освячення євростадіону вже найближчим часом. 

Напередодні наради Борис Колесніков ознайомився з перебігом робіт на будівництвістадіону. Він перевірив, як встановлено системи дренажу і підігріву газону, пройшов рядами, де змонтовані жовто-сині сидіння. Уся північна трибуна заповнена, на західній та східній монтаж сидінь наближається до завершення. Віце-прем’єр також оглянув, як ведеться забудова променади, де буде розміщений комплекс громадського харчування з численними фаст-фудами, а також проконтролював, як облаштовуються виходи з арени.

Попри те, що деякі чиновники раніше висловлювали критичні зауваження з приводу підготовки головного об’єкту приймаючого міста, Борис Колесніков зауважив: «Останнім часом роботи на арені показали результат. Тож сьогодні нам чітко зрозуміло, як діяти, щоб стадіон був завершений вчасно».

Наостанок Борис Колесніков побажав львівським «Карпатам» якомога швидше виходити в Лігу чемпіонів, щоб як мінімум один львівський клуб міг грати на стадіоні класу «Еліт».

Дебютний  матч на новому стадіону у Львові планується провести вже 15 листопада – між збірними України та Австрії. Нині здійснюється підбір персоналу для роботи на новому стадіоні. Загалом там працюватиме до 300 осіб.

Після Євро-2012 стадіон використовуватиметься для футбольних матчів і проведення концертів. Крім того, після проведення Чемпіонату євростадіон на Львівщині змінить свою назву. За словами Бориса Колеснікова, публічний конкурс на визначення назви стадіону буде оголошено в липні 2012 року.