"З Вінниці до Москви за дві години"

Олег ЧЕБАН
26 квiтня 2013

АВІАПЕРЕВЕЗЕННЯ. З 10 травня цього року вінничани матимуть можливість літаком добратися до столиці Росії. В облдержадміністрації сподіваються, що послугами місцевого аеропорту, який започатковує регулярні рейси, також користуватимуться жителі кількох сусідніх областей. «З різних причин сьогодні не працюють літовища у Тернополі, Хмельницькому та Житомирі. А наш аеропорт може приймати літаки у будь-яку пору року та здатний обслуговувати цілий регіон», — переконаний начальник управління транспорту облдержадміністрації Анатолій Вакар. 

Тож з міста над Південним Бугом Ан-140 вилітатиме після обіду й за 2 години 20 хвилин прибуде до Москви. Ціна квитка конкурентна у порівнянні з проїздом залізницею.

У день вильотів з центру міста до аеропорту ходитиме автобус. Зауважимо, що започаткування цього маршруту – перший крок у відновленні регулярних пасажирських авіаперевезень з області. «Якщо попит буде, кількість рейсів збільшимо», — зазначив директор комунального підприємства «Аеропорт «Вінниця» Ярослав Мазурець.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua