"За асоціацію відповідаємо спільно"

29 жовтня 2013

Чинний голова ОБСЄ міністр закордонних справ Леонід Кожара взяв участь у 37-му Європейському засіданні Тристоронньої комісії, що відбулося у польському Кракові.

Однією з головних тем засідання були відносини між Україною та ЄС, зокрема перспектива підписання Угоди про асоціацію. Міністр поінформував про зусилля України, спрямовані на створення передумов, необхідних для підписання угоди, а також про прогрес, досягнутий на цьому шляху, повідомляє прес-служба МЗС.

Леонід Кожара висловив переконання, що підписання Угоди про асоціацію сприятиме подальшій успішній реалізації розпочатого українською владою процесу політичних, економічних, правових та соціальних реформ, а також наголосив на далекосяжних позитивних наслідках угоди для загальноєвропейських процесів, підкресливши спільну відповідальність України та ЄС за підписання цього важливого документа.

В рамках засідання Тристоронньої комісії міністр закордонних справ України провів зустріч із колишнім президентом Польщі Александром Кваснєвським. 

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua