"За три дні зі столиці вивезли більше 9 тонн снігу та використали 943 тонни посипальних матеріалів"

25 березня 2013

СТАТИСТИКА. Як повідомляє комунальна корпорація «Київавтодор», за три доби зі столиці вивезено 9233 тонни снігу. Для прибирання снігових завалів на автошляхах міста у першу зміну було залучено 295 одиниць техніки, а у другу – 247. Крім того, задіяно 58 одиниць техніки інших підприємств Києва, в основному – самоскиди та навантажувачі.

У ручному прибиранні в першу зміну взяло учать 87 бригад (517 осіб) корпорації, а в другу зміну – 39 бригад (244 особи). Про це повідомила прес-служба КМДА.

Усього протягом останньої доби використано 943,9 тонни посипальних матеріалів:

солі – 393,3 тонн,

піщаної суміші – 540,6 тонн,

фрикційних матеріалів – 10 тонн.

За добу вивезено 6,7 тис. тонн снігу.

За словами генерального директора КК «Київавтодор» Георгія Глінського, у підприємстві наявні понад 2 тисячі тонн солі та близько 4 тисяч тонн піщано-соляної суміші. Також найближчим часом до міста прибуде ще близько 600 тонн солі.

У місці продовжуються роботи з розчищення вулиць та тротуарів від снігових завалів. Забезпеченню організації дорожнього руху та безперебійної роботи дорожників сприяє ДАІ міста.

Керівництво «Київавтодору» звертається з проханням до водіїв не паркуватися в центрі міста та за можливості утриматися від поїздок власним авто без нагальної потреби, щоб мінімізувати перешкоди дорожнім службам. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua