"Загрозу відсунуто від Маріуполя"

11 лютого 2015

Українські силовики вчора розбили російсько-терористичні угруповання навколо Маріуполя, ворогові завдано серйозних втрат. Як поінформували УНІАН у прес-службі Ради національної безпеки і оборони, про це Секретар РНБО Олександр Турчинов повідомив з місця подій, де він координував наш наступ.

Зокрема, за його словами, вчора підрозділи Національної гвардії України, в авангарді яких був полк спеціального призначення «Азов», за підтримки Збройних сил прорвали ворожу оборону поблизу Маріуполя. «Ворогові завдано дуже серйозних бойових втрат. Розбивши російсько-терористичні угруповання навколо Маріуполя, наші війська забезпечили надійну оборону міста, захистивши від артилерійських обстрілів мирних жителів», — наголосив Олександр Турчинов.

За його словами, під час наступу було взято під контроль селища Павлопіль, Комінтернове, Лебединське, Бердянське, Широкине та інші населені пункти. Так лінію розмежування на маріупольському напрямку вдалося істотно наблизити до окресленої у мінських домовленостях. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua