"Закарпатські оздоровниці приймуть постраждалих у сутичках на Майдані та членів їхніх родин"

Василь БЕДЗІР
27 березня 2014

Кілька оздоровниць Закарпаття готові прийняти постраждалих у сутичках на Майдані та членів їхніх родин, а також надати прихисток тим, хто потерпає від свавілля у Криму. Зокрема власник санаторію «Карпатія», що на Хустщині, Андрій Сугай закликав оздоровниці краю до 5% ресурсів віддати для безоплатного прийому осіб цих категорій. Ще 5% — це пільговий продаж путівок людям зі східних і південних регіонів, Криму, а також учасників протестів на Майдані. Безпосередньо в цьому санаторії почали втілювати власні ініціативи.

«Із величезною шаною ставлюся до заслуг активістів на Майдані, однак закликаю їх разом із владою звільнити вулиці від людей зі зброєю та у масках. Нинішня ситуація не додає людям оптимізму, негативно впливає на їхнє здоров’я і роботу туристично-рекреаційного комплексу», — додав Андрій Сугай.

А директор комплексу «Трембіта» Михайло Горба наголосив:

— Чимало закарпатських санаторіїв і готельних комплексів уперше запровадять новий напрям у своїй роботі — психологічну допомогу. Досі таких послуг ми не надавали, а тепер у них виникла нагальна потреба, тож чекаємо волонтерів-фахівців, які надавали б такий вид допомоги.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua