"Запрацювали урядові комітети"

2 квiтня 2014

Перше засідання Урядового комітету соціально-економічного розвитку та з питань європейської інтеграції провів Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк. Розглянуто та схвалено низку проектів рішень, що їх найближчим часом буде винесено на засідання Кабінету Міністрів.

Особливу увагу було приділено соціальному блоку роботи. Зокрема розглядали проект законодавчих змін щодо вдосконалення додаткових гарантій соціального захисту працюючим батькам дітей-інвалідів підгрупи А та інвалідів з дитинства I групи підгрупи А.

Також Урядовий комітет схвалив проект розпорядження про проведення експерименту із запровадження нової системи реалізації арештованого майна шляхом проведення електронних торгів. Ухвалення цього документа дасть змогу усунути корупційні чинники в системі реалізації арештованого майна, зробивши її публічною, прозорою та ефективною, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

Крім того, підтримано проект рішення про утворення Експертно-аналітичної ради з питань участі держави у капіталізації банків та затвердження положення про неї. Під час розгляду цього питання Арсеній Яценюк дав протокольне доручення Міністерству фінансів та Міністерству внутрішніх справ провести перевірку документації про здійснення таких операцій за період від 2008 року.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua