"Заручилися підтримкою експертів"

17 травня 2014

Провідних європейських аналітиків з міжнародної тематики Міністр Кабінету Міністрів Остап Семерак поінформував про поточну ситуацію в Україні. І висловив сподівання, що експерти у різний спосіб доноситимуть у своїх країнах правду про Україну.

Міністр розповів закордонним гостям, у яких умовах доводиться працювати нинішньому уряду. «Віримо, що після президентських виборів ситуація в нашій країні зміниться на краще», — зауважив він.

Сьогодні одна з найбільших проблем України, крім діяльності терористичних угруповань та агресії Росії, — корупція. За словами Остапа Семерака, уряд бореться з корупцією, працюючи разом з парламентом над ухваленням відповідних законів.

Міністр Кабінету Міністрів також визнав, що організація виборів у східному регіоні України потребує більше зусиль, ніж на решті її території. «Але влада робить усе можливе, щоб убезпечити волевиявлення громадян. Для цього працюють і силові структури держави — МВС, СБУ, і громадські активісти», — цитує слова урядовця його прес-служба. 

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua