"Завдяки телемарафону біженцям знайшли житло"

Наталія ДОЛИНА
29 березня 2014

34-й канал Регіональної Медіа Групи (Дніпропетровськ) вирішив допомогти жителям Криму облаштуватися в обласному центрі. Сім’ї переселенців стали гостями прямого ефіру програми «Сьогодні ввечері в Дніпрі». 

Захід і північ України вже відійшли від політичних хвилювань, центр залишається стабільним, але на сході і півдні країни ситуація залишається непростою. Останнім часом увага всієї країни прикута до Криму — громадяни масово залишають півострів.

Житель Євпаторії Євген Кривенко з 5-річною донькою Євою прибув до Дніпропетровська вночі 15 березня. Чоловік пояснив, що їм довелося залишити Крим заради власної безпеки.

  Я не люблю великих міст, але від Дніпропетровська у мене найпозитивніші враження. Я вирішив залишити Крим і переїхати на Дніпропетровщину, бо в цьому регіоні немає ніяких заворушень, — сказав Євген.

Нині Євген і кілька інших кримських сімей живуть у готелі «Дніпропетровськ», де їм тимчасово надали номери. Але, зрозуміло, житло без кухні — не кращий варіант для сім’ї з дитиною.

 Безпосередньо в ефірі програми «Сьогодні ввечері в Дніпрі»  кримським біженцям запропонували безкоштовне житло в  області. Жителька Дніпропетровщини Світлана Кабак зателефонувала в студію програми і запропонувала біженцям оселитися в її будинку в Покровському районі Дніпропетровської області, де вони можуть не тільки жити, але і займатися сільським господарством. 

  Я дуже вдячний за те, що нас з Євою гостинно зустріли на Дніпропетровщині, я хочу знайти тут роботу і залишитися жити. Я дуже люблю бджіл і давно мріяв про власну пасіку. Сподіваюся, що моя мрія здійсниться тут, — відзначив Євген Кривенко.

Варто зазначити, що прямий ефір програми 34-ого телеканалу «Сьогодні ввечері в Дніпрі»  був присвячений миру і єдності України. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua