"Завтра в Нідерланди відправлять останні літаки із жертвами Boeing 777"

25 липня 2014

Сьогодні з Харкова в Нідерланди вилетять два літаки із тілами 74 жертв збитого терористами Boeing 777. Завтра з України вирушить останній такий рейс, передає ТСН.

«Останній рейс літака з Харкова буде завтра. Ми закінчимо нашу роботу сьогодні, як і планували. Ті тіла, які буде оброблено до вечора, буде відправлено в суботу», – сказала прес-секретар поліції Нідерландів Естер Набер, яку цитує «Інтерфакс-Україна».

Загалом, у Нідерланди вже відправили 114 контейнерів із тілами, повідомив спікер інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки та оборони Андрій Лисенко.

Нагадаємо, Boeing 777 Малайзійських авіаліній, що прямував із Амстердаму (Нідерланди) до Куала-Лумпур (Малайзія), бойовики збили над Донеччиною 17 липня. На його борту перебували 298 людей, усі вони загинули. Із них – 192 піддані Нідерландів (один мав і громадянство США), 44 громадяни Малайзії, серед яких 15 членів екіпажу, 27 громадян Австралії, 12 – Індонезії, 10 – Великої Британії (один мав і громадянство ПАР), четверо німців і четверо бельгійців, троє філіппінців, один громадянин Канади та один – Нової Зеландії. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua