"Завтра відкриють новий TIR-паркінг на дорозі Бориспіль – Бровари"

17 липня 2013

АНОНС. 18 липня Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул відкриє новий TIR-паркінг для великовантажного автотранспорту внутрішнього та міжнародного призначення на кільцевій дорозі Бориспіль – Бровари.

Новий TIR-паркінг розташований на перехресті головних транспортних коридорів Схід – Захід, Північ – Південь та знаходиться в безпосередній близькості від головного транспортного вузла країни – міста Київ.

Паркінг розрахований на стоянку 50 великовантажних автотранспортних засобів. Стоянка займає площу понад 10 тис. кв м, а загальна площа всього комплексу – майже 4 га. На його території розташована трансформаторна підстанція для живлення рефрижераторів під час стоянки, 2 будинки обслуговування водіїв з кімнатами відпочинку та прання. А також на території паркінгу водії зможуть поїсти в кафе та скористатися послугами інтернету.

Новий паркінг відповідає вимогам сервісу та безпеки LABEL (проекту ЄС для сертифікації стоянок вантажного транспорту) і забезпечений  сучасною системою охорони.

У відкритті TIR-паркінгу також візьмуть участь Голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк, голова Державного агентства автомобільних доріг України Євген Прусенко, міський Голова м. Бориспіль Анатолій Федорчук, президент Асоціації міжнародних перевізників України Леонід Костюченко.

Місце проведення заходу: 9-й км Кільцевої дорогиБориспіль-Бровари  м. Бориспіль, вул. Тельмана, 49Київської обл..

Дата заходу: 18 липня

Початок заходу: 10:00

Акредитація журналістів та додаткова інформація: 050 938 12 43, 098 376 4935

Виїзд акредитованих журналістів: 18 липня о 8:30 від 6 під’їзду КМУ вул.. Грушевського 12/2



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua