"Жилети прикордонникам — внесок податківців"

Олександр ВЕРТІЛЬ
30 травня 2014

Десять сучасних розвантажувальних жилетів подарували особовому складу Сумського прикордонного загону працівники Сумської об’єднаної державної податкової інспекції. Їх вручив начальник відомства Олексій Полив’яний.

Звертаючись до охоронців державного кордону, посадовець наголосив на особливій актуальності й потрібності їхньої професії. Адже мало тільки любити рідну країну — її потрібно активно захищати від будь-яких зазіхань недругів чи ворогів.

Знаково, що колега податківців Ярослав Деменко та син співробітниці Кирило Литвинов нині несуть службу саме у прикордонних військах. Держава вирішила, що обоє потрібні у лавах охоронців кордону. Саме  Ярослав і Кирило першими приміряли подаровані жилети і подякували за такі необхідні на службі  подарунки.

У свою чергу начальник Сумського прикордонного загону полковник Павло Лисак високо оцінив турботу і підтримку сумчан, які всіляко допомагають особовому складу успішно нести службу в цей непростий для України час.

Він вручив почесну відзнаку начальника Сумського прикордонного загону заступникові начальника Сумської ОДПІ Володимирові Кліпі, який проходив службу в прикордонних військах на території Афганістану. Як запевнили правоохоронці, довірена їм ділянка українсько-російського кордону буде на надійному замку, а щит — максимально міцним. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua