"Злата Огневич: «На Євробаченні думатиму про пісню»"

13 травня 2013

ЄВРОБАЧЕННЯ 2013. 27-річна Злата Огневич – не новачок у спробах потрапити на Євробачення. 2010 року вона посіла пте місце у відборі, торік стала другою. І нарешті цього року її мрія здійснилася – вона представлятиме Україну у шведському місті Мальме.

Дівчина народилася у Мурманську в Росії, але виросла в Криму. Її справжнє ім’я – Інна Бордюг, але й творчий псевдонім обрано невипадково.

Злата Огневич: «Злата Огневич – це моє сценічне імя, це така данина корінню татковому. Тому що він з Півдня України і по його лінії намішано дуже багато кровних зв'язків – італійська, угорська, сербська, тому Огневич».

Злата знає високу ціну успіху, саме тому вона без упину працює – як над вокалом, так і над сценічними постановками. Їй допомагає команда, яку очолює її продюсер і автор пісень Михайло Некрасов.

За даними британських букмекерів, у Злати цілком реальні шанси якщо не на перемогу на Євробаченні, то принаймні на друге місце. Вона сама каже, що не думатиме про місця, а лише про музику.

Злата Огневич: «Я їду з дуже позитивним настроєм і я не думаю, яке місце я посяду, тому що це шлях в нікуди, я вважаю. Як думаєш, що будеш найкращим, першим, ніколи в мене нього не виходило. Я буду думати про пісню, ні про що інше – тільки про музику. І я дуже хочу, щоб вона вразила глядача і слухача, щоби мою пісню запам’ятали».

Злата Огневич виступить з піснею «Gravity» у півфіналі 14 травня, і, сподіватися, потрапить і до фіналу – 18 травня. 

Copyright © 2013 euronews 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua