"ЗНО розпочнеться 24 квітня"

20 листопада 2014

У студії ПАТ «Укртелеком» заступник міністра освіти і науки Павло Полянський та директор Українського центру оцінювання якості освіти Ігор Лікарчук провели селекторну нараду, поінформувавши освітян про умови проведення державної підсумкової атестації (ДПА) у формі зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури у 2015 році. 

Павло Полянський повідомив, що всі випускники шкіл проходитимуть ДПА з української мови та літератури у поєднанні із ЗНО 24 квітня 2015 року. ДПА з інших двох предметів (математики або історії і третього предмета на вибір учня) школа проводитиме для 11-класників за самостійно розробленими завданнями, оскільки жодних збірників завдань більше не буде.

Ігор Лікарчук зазначив: щоб пройти ДПА у формі ЗНО з української мови та літератури, кожен 11-класник повинен заздалегідь зареєструватися на порталі Українського центру оцінювання якості освіти. Реєстрація триватиме з 5 січня до 20 лютого 2015 року. До 12 травня результати ЗНО будуть повідомлені всім випускникам, інформує прес-служба Міносвіти. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua