26 жовтня ми обираємо новий Парламент – перший після Революції Гідності. Перший, який зобов’язаний гарантувати Україні незмінність курсу в об'єднану Європу, у простір людської гідності і справедливості. Парламент, який служитиме народу.

Ми обираємо Парламент, депутати якого зобов’язані пам’ятати: якщо вони не виправдають сподівань виборців, якщо вони тільки спробують красти і брехати, - народ змете їх так само, як попередній режим.

Від останніх парламентських виборів минуло не два роки – пройшла ціла епоха. Український народ став іншим: набагато більш зрілим, організованим, мудрим. Він більше не вірить порожнім обіцянкам. Він дивиться на справи.

Ми маємо отримати і отримаємо справжнє волевиявлення народу, чого він хоче насправді – напівколоніальної вбогості чи незалежності своєї країни та її процвітання, капітуляції перед імперією чи своєї української держави.

Право обирати вільно і усвідомлено ми вибороли ціною великих жертв. Тому навіть за умов, коли проти України здійснюється військова агресія, коли на дестабілізацію країни кинуто шалені гроші і величезні ресурси, ми однозначно проведемо чесні вибори, як і провели президентські. Уряд зробив і робить все необхідне для того, щоби кожний громадянин, який прийшов на виборчу дільницю, почувався в безпеці. Ми забезпечимо волевиявлення українців. Покарання за фальшування і скупку голосів є невідворотним і жорстким. Так само і для тих, хто продаватиме свій голос.

Час для України – на вагу золота. Після виборів жодного дня не можна зволікати з формуванням Уряду. Новий Уряд має продовжити боротьбу за країну і її майбутнє. Необхідно прийняти закон про державний бюджет, пройти зиму, забезпечити тепло і світло, життєдіяльність і розвиток країни.

Дорогі співвітчизники! Голос кожного з вас є занадто вагомим. Потрібно обов’язково прийти на вибори. Ціна цих виборів є занадто високою, щоб залишатись вдома. Прийдіть і проголосуйте за свою країну, за нашу країну.

Слава Україні!