"Дітям показали мрію"

2 червня 2012

ТУРБОТА

Микола Азаров разом із вихованцями Черкаського дитячого будинку побував на головній
футбольній арені країни
 

«Ми разом з вихованцями Черкаського дитячого будинку відвідали «Олімпійський». Дітям він надзвичайно сподобався, і мені теж. Ми збудували його для проведення Євро-2012, але насправді він збудований для всіх нас, щоб мали можливість займатися спортом. Ми дуже велику увагу приділяємо розвитку спорту — не тільки футболу, а й усіх видів спорту. Хочемо, щоб у всіх наших дітей був шанс реалізуватися в житті», — зазначив Микола Азаров.

Прем’єр-міністр із дітьми оглянув роздягальню національної збірної України з футболу, а потім разом пройшли на поле через тунель, яким виходитимуть футболісти під час матчів Євро-2012. На полі Микола Азаров символічно зіграв з дітьми у футбол.

Глава уряду підкреслив, що йому дуже приємно, адже здійснилася мрія дітей з провінційного дитячого будинку, які змогли побувати на головній футбольній арені країни. «Потрібно, щоб ви завжди прагнули в усьому бути першими, перемагати у всіх змаганнях. Це для вас хороший шанс досягти успіху не лише у спорті, а й у житті загалом», — сказав Микола Азаров.

 Прем’єр у ролі гіда... Дітлахи на це й не сподівалися. Фото Олега МАРКЕВИЧА

Він вручив дітям подарунки із символікою Євро-2012: м’ячі, футболки, кепки. Також глава уряду передав Черкаському дитбудинку сертифікати на придбання спортивного інвентарю. «Відчуваю, що всі ви любите футбол. Я це побачив. І тому хочу подарувати вашому дитбудинку футбольні м’ячі, надувні басейни та інший спортивний інвентар, оскільки ми прагнемо, щоб ви росли здоровими». У свою чергу вихованці дитбудинку подарували Миколі Азарову свої доробки, зроблені власноруч.

Прем’єр пообіцяв дітям під час найближчої робочої поїздки на Черкащину відвідати їхній дитячий будинок. 

Відділ новин
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua