"Народні депутати віддали 240 голосів «за»"

14 листопада 2019

Учора Верховна Рада першим питанням порядку денного розглядала законопроєкти про обіг земель сільгосппризначення. Першу годину присвятили виступам депутатів від партій та фракцій, які висловили кардинально протилежні думки і ставлення до можливості продажу землі.

Депутати пропонували відкласти розгляд цього питання, ретельно доопрацювати законопроєкт. Проти його ухвалення виступили представники фракцій «Батьківщина», «Голос», «Опозиційна платформа — За життя» та «Європейська солідарність». 

Відновивши роботу після півторагодинної перерви, депутати розглянули законопроєкт №2178-10 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення» і 11 альтернативних до нього. 

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов зазначив, що на компенсацію кредитних ставок для аграріїв спрямовано 4 мільярди гривень і нагадав, що в держбюджеті на 2020 рік передбачено 240 мільйонів гривень на створення фонду часткового гарантування кредитів.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua