"20-21 липня у Києві пройдуть сільськогосподарські ярмарки"

17 липня 2012

ЯРМАРКИ. 20 та 21 липня у столиці відбудуться традиційні сільськогосподарські ярмарки. Як і завжди, на ярмарках реалізовуватимуть продукцію фермерських господарств та сільськогосподарських підприємств Київської та інших областей України. Про це УНН повідомили у прес-службі КМДА.

Так, 20 липня відбудуться ярмарки у: Голосіївському районі на просп. 40-річчя Жовтня, 116; Дніпровському районі на вул. Алма-Атинській, 109; Печерському районі на розі вул. Л. Первомайського та І.Мечнікова;  Подільському районі на просп. Правди, 5-11; Святошинському районі на вул. Зодчих, 62-64; Солом’янському районі на вул. Освіти (в межах вулиць Вузівської та Кривоноса); Шевченківському районі на вул. Воровського, 2-4, вул. Ризькій, 1, вул. Якіра, 19, вул. В. Піка, 18, розі вул. Щусєва та Тираспольської.

21 липня ярмарки відбудуться у: Голосіївському районі на вул. М. Бурмистенка (в межах вулиць Ломоносова та Васильківської); Дарницькому районі на вул. Л. Ревуцького; Деснянському районі на вул. О. Сабурова (в межах просп. Маяковського та вул. Бальзака); Дніпровському районі на вул. А. Малишка, 5-15; Оболонському районі просп. Оболонському, 23-43; Печерському районі на вул. Червоноармійській (в межах вулиць Тверської та Ковпака); Подільському районі на просп. Московського, 5; Святошинському районі на вул. Генерала Наумова, 23; Солом’янському районі на вул. Стадіонній (в межах вулиць Урицького та Богданівської); Шевченківському районі на вул. В. Василевської, 1-17.

На ярмарках споживачам запропонують різноманітні продукти харчування майже з усіх регіонів України. Нагадаємо, продукція на ярмарках реалізується за цінами на 10-15% нижчими, ніж у роздрібній торговельній мережі та на ринках міста. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua