"30 березня розпочне роботу бізнес-форум Нідерланди – Україна"

29 березня 2016

У середу, 30 березня 2016 року, в місті Нутдорп (Нідерланди) розпочне роботу бізнес-форум Нідерланди – Україна, за участю урядових та бізнес кіл обох країн.

Понад 300 представників бізнесу та уряду з обох сторін зберуться, щоб обговорити питання двосторонньої співпраці у сфері енергоефективності, транспорту та інфраструктури, IT та інжинірингу, а також в агропромисловому секторі. Порядок денний форуму також містить питання перспектив і можливостей для інвестицій в Україну.

Українська делегація буде представлена у складі міністра фінансів України Наталії Яресько, міністра аграрної політики та продовольства України Олексія Павленка, заступника глави Адміністрації Президента України Дмитра Шимківа, першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України Юлії Ковалів, заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України – торгового представника України Наталії Микольської, заступника міністра інфраструктури України Юрія Васькова та інших.

З голландської сторони захід відвідають міністр з питань зовнішньої торгівлі та розвитку співробітництва Ліліан Плумен, директор департаменту агроекономіки Міністерства економіки Нідерландів Ханс Хоогевеен, член правління Команди енергоринку і інновацій Міністерства економіки Нідерландів Meрей Вагенаар.

Бізнес-форум Нідерланди – Україна стане черговим міжнародним заходом у серії конференцій на підтримку України, організованих за ініціативи уряду. Нагадаємо, що в 2015 році аналогічні форуми були проведені в Києві, Вашингтоні та Берліні.

За он-лайн трансляцією форуму Нідерланди – Україна у режимі реального часу з 11:30 (за Києвом) слідкуйте на офіційному You-Tube-каналі Кабінету Міністрів України: https://www.youtube.com/channel/UCdCV-F9cLvixQRHxj2sWXMw/feed?activity_view=6 

Прес- служба КМУ 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua