"Алена Делона госпіталізували з діагнозом «серцева аритмія»"

5 квiтня 2012

ГОСПІТАЛІЗАЦІЯ. Популярного французького актора – 76–літнього Алена Делона – госпіталізували в американському шпиталі у Нейї–сюр–Сен під Парижем із діагнозом «серцева аритмія». 

Про це передає УКРІНФОРМ з посиланням на  електронне видання parisien.fr, однойменну онлайнову версію відомого столичного видання Le Parisien.

«Ален Делон почувається добре. Будь–яка людина, яка піклується про своє здоров'я, повинна проходити планові перевірки, в результаті яких з'ясовується стан здоров'я», – пише видання з посиланням на особистого помічника актора, який уникнув подробиць. Представники американського шпиталю утримуються від будь–яких коментарів.

Водночас популярний сайт Disney Co, який спеціалізується на інформації про відомих людей, запевняє без посилань на свої джерела, що Ален Делон був госпіталізований у середу. «Його доставлено в операційну секцію з метою своєчасного регулювання серцебиття, яке стало причиною аритмії», – повідомляє Disney Co, додаючи, що «операція пройшла успішно» і актор повинен залишити шпиталь «упродовж 48 годин».

За інформацією parisien.fr, Ален Делон залишить лікарню вранці в четвер. Зокрема, видання повідомляє, що актор сам повідомив про це через дві години після операції: «Мені зробили сканування (ультразвукове дослідження (український аналог) – Ред.), результати якого засвідчили, що рецидив пов'язаний з невралгією. Втім з'ясувалося, що відбулося порушення серцевого ритму. Подібні речі відбуваються з людьми, подібними до мене, коли накопичуються емоції...». Le Parisien також цитує актора, який заявив, що операція пройшла «дуже, дуже добре». «Мені зробили анестезію на 10 хвилин. І ми поклали край швидкому серцебиттю на місці», – сказав Ален Делон.

Популярний французький актор Ален Делон народився 8 листопада 1935 року в містечку Со (Sceaux) у департаменті О–де–Сен. За 50 років акторської кар'єри Ален Делон знявся у більш ніж 100 кінострічках, які принесли йому світову популярність. З 1999 року актор має подвійне громадянство: Швейцарії та Франції. На зорі своєї акторської кар'єри він жив в одному з паризьких будинків разом з першою дружиною французькою акторкою Ромі Шнайдер. Сьогодні у цій квартирі знаходиться Український культурно–інформаційний центр у Франції. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua