"Алессандро Дель П'єро вивів з коми 12-річну дівчинку"

9 лютого 2012

ЧУДОДІЙНЕ СЛОВО. На півдні Італії 12-річна дівчина Джада після 15 днів коми, повернулась до свідомості прослуховши послання від італійського футболіста «Ювентус» Алессандро Дель П'єро, повідомили місцеві ЗМІ.

«Це пробудження стало для нас справжнім дивом. У мене немає слів, щоб описати ту радість, яку я відчуваю. Я вдячний медикам, які допомагали нашій доньці і всім тим, хто був поруч у ці дні», - сказав Франческо, батько дівчинки.

Як додав потім чоловік, вже після першого прослуховування повідомлення від відомого футболіста щось сталося. «В ту ніч сталося щось незвичайне, Джада спочатку зробила рух рукою, а через кілька годин покликала маму. А десь через добу наша дівчинка вже заговорила та попросила морозиво», - зазначив Франческо. Зараз дитина почала проходити курс реабілітації.

Джада живе в маленькому містечку Черенція, в провінції Кротоне (Калабрія), вона пристрасний фанат Алессандро Дель П'єро. Дівчинка відчула себе погано 22 січня під час перегляду гри «Ювентуса». І саме тому її батьки вирішили попросити своєрідної допомоги у футболіста. Вони звернулися до фонду «Паоло ді Тарсо», який зв'язався з Алессандро, а той у свою чергу, відправив дівчинці два повідомлення (аудіо і відео).

 УНН 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua