"Американці створили гібрид роликових ковзанів і кросівок"

25 березня 2016

Прийшла весна, і сонячна погода вносить свої корективи у відпочинок городян. Найенергійніші ганяють алеями парків та скверів на роликових ковзанах. Фахівці відзначають, що такий вид прогулянок на колесах дуже корисний для здоров’я. Катання на роликах прирівнюють до їзди на велосипеді чи інтенсивній пробіжці.

Роликові ковзани «спалять» лишні калорії, зроблять рухи впевненими і скоординованими. Це хороше тренування для суглобів та м’язів ніг. Від щоденних прогулянок на роликових ковзанах спина стає пластичною, тіло спортивним, поліпшується осанка, зміцнюється серцево-судинна система, та головне – з’являється психологічне відчуття, що ви впевнено стоїте на ногах і жодні труднощі чи негаразди вам не страшні.

Для тих, хто лише замислюється над тим, щоби купити роликові ковзани, виникає чимало запитань: які ролики правильніше обрати, на що особливо звернути увагу, на якій саме моделі зупинитися, тощо. Вигідно купить ролики у Києві  відмінної якості і за хорошу ціну пропонує роллерський інтернет-магазин Lаbour Shop. Тут представлено широкий вибір чоловічих, жіночих та дитячих роликових ковзанів. Фахівці Lаbour Shop порадять, як краще купити роликові ковзани і які моделі вибрати.

Скажімо, фітнес-ролики – це ролики для новачків, вони найбільш затребувані серед покупців.

Агресивні роликові ковзани оснащені малою рамою і маленькими коліщатками, це ковзани не для швидкої їзди, а для трюків.

Марафонські ролики підійдуть любителям швидкої їзди на великі дистанції. У них погане маневрування, тож для міського катання вони не підійдуть, як і для початківців. Навчитися на них їздити досить складно.

Роликові ковзани для фріскейту призначені для «напівагресивного» катання, у них поєднані якості фітнес-роликів з трюковими ковзанами. Цей гібрид ковзанів підійде новачкам з амбітними планами.

Роликові ковзани – річ корисна, однак не завжди зручна. Цю проблему вирішили творці ковзанів Walk Wings з незвичайними колесами. Гібридним роликам не страшні навіть бездоріжжя і сходи.

Американська компанія представила принципово новий погляд як на прогулянкове взуття, так і на роликові ковзани. Новий пристрій (або навіть атрибут гардероба) отримав назву Walk Wings. Це універсальні роликові ковзани для прогулянок у будь-якій місцевості. Головними перевагами ковзанів є їх простота і зручність.

Принцип дії Walk Wings досить простий. Це не самостійна пара ковзанів, а «взуття для взуття». Гібридні роликові ковзани надягають на взуття. Однак навіть після цього Walk Wings не стають ковзанами. Для того, щоб отримати можливість їхати, необхідно натиснути на кожному з ковзанів спеціальний важіль, який висуне колеса. Відповідно, він же може їх і прибрати.

Можливість піднімати і опускати колеса в Walk Wings робить роликові ковзани дуже зручними. Ця особливість дозволяє перетинати, не знімаючи ковзанів, сходи, зелені зони і ділянки з поганим покриттям. Гальмування в процесі їзди в Walk Wings здійснюється точно так, як і в будь-яких інших ковзанах – перенесенням маси на п'яти.

Не можна не згадати про те, що диво-ролики займають зовсім небагато місця. Ковзани легко вміщаються в сумці, тож їх просто носити з собою. На взуття ковзани кріпляться за допомогою липучок, так що процес одягання і зняття не займає багато часу. Одягти Walk Wings можна буде майже на будь-яке взуття – кеди, кросівки, туфлі, черевики. 

Роман СКИБА
для Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua