"Американське аерокосмічне агентство створило "еліксир молодості"(рецепт)"

31 травня 2012

НОКАУТ СТАРОСТІ. Створений дослідниками американського аерокосмічного агентства напій, що захищає астронавтів від шкідливого сонячного випромінювання, здатний перемагати ознаки старіння.

Фруктовий сік під кодовою назвою AS-10, спочатку призначався для захисту шкіри астронавтів США від сонячної радіації та негативних наслідків, які вона викликає, аж до онкологічних захворювань. Однак, як показали досліди, цей напій успішно скорочує зморшки і призводить до зникнення веснянок.

На початку експерименту вчені сфотографували обличчя 180 людей, які потім приймали AS-10 протягом чотирьох місяців. До кінця цього терміну зморшки у них зменшилися на 17%, а третина веснянок безслідно зникла.

РЕЦЕПТ

До складу диво-еліксиру входять такі компоненти: купуаку, асаї, ацерола, опунція і юмберрі. Перший є плодами бразильського дерева роду какао, друге - плодами капустяної пальми, третє - барбадоською вишнею, четверте - ягодами кактуса і п'яте - плодами китайського суничного дерева.

Всі разом вони забезпечують організм необхідними для боротьби з наслідками опромінення вітамінами та біологічно активними речовинами. Також в сік входять виноград, зелений чай, гранат і деякі овочі, повідомляє Daily Mail.

«Шкіра є першою тканиною тіла, що зазнає впливу ультрафіолетових променів, і ми знаємо, що вона дуже чутлива до окисного стресу, - заявив керівник експерименту, дієтолог Арон Барсон. - Наше дослідження показує, що вона значно виграє від зниження цього стресу. Шкіра може зцілити себе, «випивши» AS-10».

ICTV 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua