"Аналіз соціальних складових—попереду"

31 серпня 2012

АНОНС. На засіданні Комітету економічних реформ, запланованому на 6 вересня, розглядатиметься стан реалізації соціальних ініціатив Президента Віктора Януковича. Про це повідомила на брифінгу перший заступник Глави Адміністрації Президента — Представник глави держави в Кабінеті Міністрів Ірина Акімова.

За її словами, члени Комітету проаналізують хід реалізації Національного плану дій на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010—2014 рр., зокрема його соціальних складових. Особливу увагу приділять удосконаленню системи соціального забезпечення та якості надання соціальних послуг, забезпечення працездатного населення робочими місцями.

«Буде підбито проміжні підсумки реформи системи охорони здоров’я, що відбувається в пілотних регіонах: які результати вони демонструють, з якими проблемами вже стикнулися», — сказала посадовець, додавши, що на засіданні також аналізуватимуть зміни в системі освіти, які мають забезпечити проактивну політику зайнятості.

«Реалізація Національного плану дій прямо пов’язана з реалізацією соціальних ініціатив Президента. З моменту їх проголошення вжито низку конкретних заходів: починаючи з повернення грошей вкладникам Ощадбанку СРСР і закінчуючи розвитком проекту іпотечного кредитування для здешевлення житла», — передає слова Ірини Акімової прес-служба Президента.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua