"Андрій БАЛЬ: « Ми сподівалися на зовсім інший результат»"

17 жовтня 2012

ФУТБОЛ. Виконуючий обов'язки головного тренера національної збірної України з футболу Андрій Баль після домашньої поразки від чорногорців (0:1) у відбірковому турнірі чемпіонату світу-2014 зазначив, що господарі столичного НСК «Олімпійський» розраховували на інший результат, передає УКРІНФОРМ.

«У двох останніх матчах ми втратили п'ять очок. Звісно, сподівалися на зовсім інший результат, і по грі могли розраховувати на те, щоб цього добитися. Але, у будь-якому випадку, боротимемося до кінця», – цитує Баля прес-служба Федерації футболу України.

Український фахівець визнав неефективними дії своєї команди у нападі. «На жаль, наші атакуючі гравці цього разу не були такими активними, як завжди, і це не дозволило пройти оборону збірної Чорногорії, яка перекрила всі доступи до своїх воріт. Далеких же ударів завдавалося дуже мало, а ті що мали місце, не досягали мети», – наголосив наставник «синьо-жовтих».

Наступний поєдинок українці проведуть 22 березня у гостях проти збірної Польщі.

Турнірне становище у групі Н: Англія – 7 очок (після 3-х ігор), Чорногорія – 7 (3), Польша – 4 (2), Молдова – 4 (4), Україна – 2 (3), Сан-Марино – 0 (2). 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua