" Apple суттєво поліпшить якість дисплеїв у нових iPhone"

22 липня 2019

Нині більшість смартфонів мають частоту оновлення екрану 60 Гц. Це означає, що картинка на дисплеї за одну секунду оновлюється 60 разів. Чим вища частота оновлення, тим плавніше виглядає анімація – саме з цієї причини ігрові смартфони, такі як Razer Phone 2, мають частоту 120 Гц. Але більш висока частота оновлення збільшує навантаження на батарею телефона.

Apple знаменита якістю своїх дисплеїв, але нині в лінійці компанії є лише один продукт, який має частоту оновлення екрану в 120 Гц – це iPad Pro. Але є шанси, що це ненадовго. Так, в мережі з'явилися чутки, що Apple розглядає можливість перемикання частоти оновлення 120 Гц / 60 Гц для iPhone 2020 року. Інсайдер зазначає, що Apple вже обговорювала це з своїми постачальниками OLED-дисплеїв з Samsung і LG. По суті, американська компанія планує реалізувати щось подібне до того, що китайська OnePlus успішно використовує в своєму недавньому флагмані OnePlus 7 Pro.

І хоча нові iPhone, які компанія покаже вже у вересні цього року, будуть максимально схожі на нинішнє покоління, моделі 2020 року, судячи з останніх даних, будуть багато в чому креативними. За словами інсайдера Мінг Чі Куо, в наступному році ми побачимо три iPhone з розмірами екрану 6,7 дюйма, 6,1 дюйма і 5,4 дюйма. Усі три смартфона матимуть OLED-дисплеї, більш тонкі рамки і нарешті позбудуться «чубчика». Цілком ймовірно, що в наступному році може повернутися TouchID, тільки його вбудують в дисплей смартфона.

Орест ГОРЯНСЬКИЙ
для «Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua