"Арсенал розгромив Мілан, але пустив у чвертьфінал"

7 березня 2012

ЛІГА ЧЕМПІОНІВ. Для подвигу в Лізі чемпіонів «Арсеналу» не вистачило лише футбольної фортуни. У Лондоні команда Арсена Венґера розгромила «Мілан» 3:0, але цього виявилось недостатньо після поразки 0:4 в Італії. По мячу за «гармашів» забили Кошельні, Росіцкі та Ван Персі, який втратив неймовірну нагоду забити четвертий мяч у ворота гостей. Відтак, у чвертьфінал пройшов «Мілан».

Ще одним учасником чвертьфіналу Ліги чемпіонів стала «Бенфіка». Португальці вибили зі змагань російський «Зеніт». Після поразки на виїзді 2:3, «орли» перемогли 2:0 на «Ештадіу да Луж». Голи в активі Максі Перейри та Олівейри.

«Барселона» спробує вп’яте поспіль вийти у чвертьфінал Ліги чемпіонів. Для володаря титулу це майже формальність після виїзної перемоги 3:1 над «Баєром». Утім, на «Камп Ноу» каталонці не будуть грати на утримання переваги, а спробують потішити своїх уболівальників голами. Проте «Барсі» не допоможуть Алексіс Санчес, Пуйоль, Абідаль, Алькантара — вони травмовані, як і Давід Вілья.

Наставник «синьо-гранатових» Хосеп Ґвардіола закликає не недооцінювати «Баєр»:

«Я відчув на собі силу німецьких команд як гравець, і як тренер. Їх немов немає на полі, але несподівано вони зявляються і створюють гольові моменти».

«Баєр» підійшов до поєдинку у чудовій формі. У Бундеслізі леверкузенці виграли три матчі поспіль, зокрема у суботу здолали мюнхенську «Баварію». Але шансів на успіх у двобою проти «Барселони» у підопічних Робіна Дутта не багато. Не допоможуть «Баєру» Чорлука, Шуррле та Да Коста, які отримали травми.

В іншому матчі середи «Ліон» завітає у гості до кіпрського «Апоела». Аби пройти у чвертьфінал, французам потрібно втримати мінімальну перевагу, здобуту на «Жерлані» завдяки голу Лаказетта. Команда Ремі Ґарда зазнала низки невдач у чемпіонаті Франції і має мотивацію, щоб реабілітуватися в очах уболівальників на євроарені.

«Апоел» уже увійшов в історію, оскільки став першою командою з Кіпру, що пробилась у плей-офф Ліги чемпіонів. Однак для того, щоб не зупинитись на досягнутому, хлопці Мілана Йовановіча повинні вибивати зі змагань «Ліон». 

Copyright © 2012 euronews



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua