"Астрологи радять стригти волосся в певні дні тижня"

5 сiчня 2015

Астрологи радять стригти волосся у певні дні, пояснюючи що від цього залежить здоров'я вашої зачіски.

Понеділок (Місяць-покровитель). Цього дня стрижка позбавить від негативу і туги. Як волосся пострижуть у вас, так і все погане піде з вашого життя. Стригтися не можна людям, народженим в такі дні як вівторок, середа і неділя.

Вівторок (Марс-покровитель). В цей день стрижка наповнить вас енергією, зробить ваше життя активніше і цікавіше, якщо ваше життя нудне і уповільнене. Не можна стригтися, народженим в понеділок та п'ятницю.

Середа (Меркурій - покровитель). Стригтися цього дня потрібно тим, хто хоче заспокоїться, розібратися в чому-небудь, збільшити здатності логічного мислення. Також, в цей день стрижка покращує здібності до навчання і налагодженню добрих відносин з потрібними людьми. Не можна стригтися, народженим в четвер.

Четвер (Юпітер-покровитель). Якщо у вас порушені соціальні зв'язки, удача пішла і ви не маєте своєї ваги в суспільстві, то вам бажано підстригтися цього дня. А ті хто народився в середу не бажано підстригатися.

П'ятниця (Венера-покровитель). Цей день гарний для тих, хто хоче нового знайомства і спілкування. Якщо ж у вас в цьому плані все добре, то краще не треба - можете відчути себе слабше. Не можна тим, хто з’явився на світ в вівторок.

Субота (Сатурн-покровитель). Дуже хороший день для стрижки волосся, енергія збільшиться, поліпшиться волосся, більше позитиву буде у вашому житті. Але цей день не для вас, коли ви народилися в неділю.

Неділя (Сонце-покровитель). Найгірший день для стрижки, краще залишатися вдома цього дня, коли не бажаєте, щоб удача відвернулася від усіх розпочатих справ і вам довелося починати все спочатку. Але коли у вашому житті усе погано в усіх сферах (повна невдаха), то ви можете змінити стан справ, якщо пострижетесь в неділю.

Наша мама 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua