"Без роботи не залишилися"

Микола ШОТ
28 липня 2011

ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ. Вже понад 5200 безробітних цього року на Тернопільщині змогли заробити певну суму грошей на громадських роботах. На їх оплату, за словами начальника відділу організації надання послуг роботодавцям обласного центру зайнятості Володимира Фещура, використали понад 3 млн 241 тисячу гривень, значну частину — з коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. 

Безробітні на громадських роботах займалися благоустроєм територій сіл і міст, зон відпочинку, відновлювали внутрішньогосподарські канали та споруди на меліоративних системах, впорядковували меморіали, пам’ятники, братські могили, відбудовували архітектурні пам’ятки і навіть інформували краян про надання житлових субсидій за спрощеною процедурою.

Обласна служба зайнятості тісно співпрацює з філіями держпідприємства «Тернопільський облавтодор». Тож і цієї липневої пори безробітних залучають до оплачуваних громадських робіт з утримання та ремонту автомобільних доріг і придорожніх смуг.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua