"Біг на життєві дистанції"

3 серпня 2012

ФОТОФАКТ. Центральною вулицею Чернівців неслися швидше вітру 11 красунь у шовках і діамантах, повідомляє наш власкор Світлана ІСАЧЕНКО.

 

Куди ви, красуні? Фото Василя КИЯШКА

Чого б це нареченим бігати? Хіба від своєї долі. Але у Чернівцях юні пані перед тим, як стати на рушничок, випробовують себе у «Марафоні наречених» — у весільних прикрасах під захоплені погляди своїх суджених, сватів і дружок.

Фотографи їх ледь наздоганяли! Найпрудкіші з трійки наречених отримали у винагороду сертифікати на відпочинок на двох в одному з найкращих туркомплексів Буковини. Втім, ніхто з моторних дівчат не залишився без дарунків від спонсорів цього незвичного спортивного проекту: хтось піде відпочити у нічний клуб, хтось — завітає на пільгових умовах до престижного магазину чи перукарні.

Забіг на міській стометрівці був не єдиним випробовуванням перед весіллям. Наречених чекав нестандартний футбольний матч на підборах. А на пам’ять про нещодавно завершений чемпіонат Євро-2012 замість традиційного весільного букета квітів наречені кидали футбольні м’ячі.

 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua