"Бійцям буде тепло"

Олег ЧЕБАН
14 листопада 2015

У збиранні чергової партії гуманітарного вантажу, який відправили на схід вінничани, активну участь узяла молодь. «Ми звернулися по допомогу до всіх вищих навчальних закладів міста, і за тиждень проведення благодійної акції було зібрано 500 пар теплих шкарпеток та 500 пар зимових рукавиць, які знадобляться нашим військовим узимку в зоні АТО.

Продовжуємо збирати теплі речі», — розповіла голова Вінницької молодіжної ради Мира Дмитро. Вінничани передали на схід також обігрівачі, опалювальні печі, тепле взуття, білизну, засоби гігієни, продукти харчування, медикаменти тощо. Загалом це 5 тонн вантажу, який повезли трьома автомобілями. «Цей гуманітарний вантаж збирали працівники міської ради, комунальних та приватних підприємств, волонтери та всі небайдужі. Традиційно пальне для вантажівок надала міська рада», — зазначив заступник Вінницького міського голови Ігор Корольчук.

Із Вінниці разом із гуманітарним вантажем на схід повезли пам’ятний хрест та табличку з іменами 7 побратимів, які загинули за Батьківщину. Його планують встановити в Пісках на місці загибелі патріотів.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua