"Бізнес-інкубатор для бійців"

Олена ІВАШКО
1 квiтня 2016

На зборах ветеранської організації «Українська асоціація інвалідів АТО» презентовано новий масштабний проект. «Бізнес-інкубатор для інвалідів та ветеранів АТО» буде реалізовано зусиллями ГО «Асоціація інвалідів АТО», «Миколаївського клубу директорів», тренінгової агенції «Бізнес КУБ». Презентацію провели молоді амбітні підприємці, які запропонували допомагати демобілізованим військовослужбовцям. У межах проекту зможуть пройти не тільки навчання, а й матимуть змогу відкрити власну справу майже 40 інвалідів та учасників АТО. Як повідомив співзасновник організації Ілля Шполянський, у проекті можуть взяти участь і члени сімей ветеранів або нинішніх військовослужбовців.

Передбачено три етапи програми. Перший — «психологічна адаптація» — розраховано на один-два тижні, в межах якого учасники отримають допомогу з підвищення мотивації та самооцінки для відкриття власної справи.

Особливість другого етапу бізнес-теорії полягає в тому, що всі тренінги вестимуть молоді бізнесмени, які мають досвід. Кожен з учасників проекту підготує бізнес-план, під який після захисту буде надано стартовий капітал (на рекламні витрати).

Третій етап — бізнес-практика — розраховано на чотири місяці. Кожен бізнес-план потрібно реалізувати за допомогою бізнес-кураторів, які щоденно підтримуватимуть та допомагатимуть учаснику протягом усього проекту. Одразу після презентації для участі у проекті зареєструвалося 26 ветеранів АТО, з них сім інвалідів. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua