"Бізнес на державній допомозі не буде"

18 лютого 2011

ЗОБОВ'ЯЗАННЯ

Бюджетні кошти, спрямовані на соціальний захист чорнобильців, розпорошуються та витрачаються неефективно. Через це люди, які справді потребують допомоги, її не отримують. Про це віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко заявив під час зустрічі з представниками громадських організацій чорнобильців.

"Держава, безумовно, має виконати всі свої зобов'язання перед чорнобильцями, які потребують допомоги. Але фінансування шахраїв, які купують відповідні довідки і роблять бізнес на державній допомозі, - це злочин перед справжніми чорнобильцями", - зазначив урядовець.

На його думку, державна допомога чорнобильцям повинна носити індивідуальний, адресний характер і не поширюватися на добре забезпечених людей, повідомляє прес-служба віце-прем'єр-міністра - міністра соціальної політики.

Сергій Тігіпко переконаний, що система соціального захисту чорнобильців потребує негайного перегляду для підвищення її ефективності та забезпечення допомогою тих, хто її реально потребує.

Віце-прем'єр-міністр поінформував учасників зустрічі про створення робочих груп з питань удосконалення законодавства щодо захисту постраждалих від аварії.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua