Національна комісія, що здійснює державне регулювання у галузях енергетики й комунальних послуг (НКРЕПК) зобов’язала обленерго забезпечити друк бланків для оформлення субсидій і доставку їх Укрпоштою впродовж серпня 2015 року до всіх домогосподарств, повідомляє прес-служба комісії.

Це вже друге рішення НКРЕПК щодо цього питання. Згідно з попереднім — бланки для оформлення субсидій надрукували й розповсюдили до 15 квітня поточного року.

Своє рішення комісія прийняла за результатами останнього засідання міжвідомчої робочої групи з питань реалізації заходів з енергетичної ефективності та спрощення порядку надання житлових субсидій, яке відбулося під головуванням Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, та наради під головуванням віце-прем’єр-міністра — міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка у межах реалізації постанови Кабінету Міністрів від 26.06.2015 № 475 «Про спрощення порядку призначення та надання населенню житлових субсидій».

Енергопостачальні компанії зобов’язані надати комісії до 1 вересня поточного року звіт про виконання зазначеного доручення.