"«Боруссія» – «Динамо»: прогнози експертів"

21 серпня 2012

ФУТБОЛ. Вітчизняні та німецькі експерти поділилися прогнозами на перший матч між «Динамо» і менхенгладбаською «Боруссією» у плей-офф раунді за вихід у груповий турнір Ліги чемпіонів, передає ТСН.

Віктор Скрипник, колишній захисник «Вердера» – 1:1

«Можна сказати, що «Боруссія» та «Динамо» зараз знаходяться приблизно в однаковому стані. Обидві команди цього літа підсилилися добротними футболістами, але поки що далеко не всі ці новачки повністю влилися в колектив і демонструють зіграність. «Боруссію» до того ж, покинуло чимало лідерів, і як проявлять себе новобранці на їх місці – ще подивимося.

Але в той же час у «Динамо» свій козир: кияни вже стартували в чемпіонаті України і пройшли один етап кваліфікації Ліги чемпіонів, де відчули боротьбу двоматчевого протистояння на виліт. А команда з Менхенгладбаха лише в Кубку Німеччини провела один поєдинок, і їй тільки належить набрати свої оптимальні кондиції. Тому, думаю, «біло-синім» вдасться покинути Німеччину з очками, хоча буде дуже нелегко».

Петро Нойштедтер, колишній захисник «Боруссії» – 1:1

«Незважаючи на відхід лідерів команди, «Боруссія» залишається сильним колективом. Їхній головний козир – захист, який пройти надзвичайно складно. Я б навіть виділив такий девіз гладбахців: «Оборонятися, щоб атакувати». Тому і в домашніх матчах не завжди варто очікувати від німців стрімкої атакуючої гри.

Що стосується новачків «Боруссії», скажу, що вони мало в чому поступаються футболістам, які пішли, при цьому будучи виконавцями збірних своїх країн. Однак незважаючи на все це, вважаю, що «Динамо» все ж має більш майстерних гравців, і саме за рахунок індивідуальної майстерності «біло-сині» пройдуть далі. Хоча в першій зустрічі ми не побачимо багато голів, опоненти будуть боятися припуститися помилки".

Віктор Чанов, колишній воротар «Динамо» – 0:0

«Вдома, як кажуть, і стіни допомагають. Тому добути перемогу динамівцям в Німеччині буде вельми складно. Як на мене, то прийнятним результатом для «біло-синіх» можна вважати нічию, а особливо – «суху». Не пропустити в гостях вкрай важливо.

Як позитивний момент зазначу, що перший матч цього протистояння для «біло-синіх» відбудеться на виїзді. В якійсь мірі це непоганий козир, адже багато чого для «Динамо» вирішиться саме в другому поєдинку. Що стосується «Боруссії», то це непогана команда, але вона вже давно не грала в Лізі чемпіонів. Це теж може позначитися на виступі команди з Менхенгладбаха».

Нагадаємо, що матч «Боруссія» – «Динамо» розпочнеться о 21:45 за київським часом. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua