"«Чайка» зібрала дітей на відпочинок"

Олександр ВЕРТІЛЬ
22 червня 2016

Гарно дітям у «Чайці»!

Триває перша  зміна в дитячому оздоровчому центрі «Чайка» ПАТ «Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання». За 17 літніх днів понад 200 дітей віком від 6 до 15 років відпочинуть у мальовничій місцині поблизу Сум, де наберуться сил, снаги і здоров’я.

Відкриваючи черговий 59-й оздоровчий сезон, директор з персоналу ПАТ Сергій Підкуйко зазначив, що «Чайка» традиційно налаштована на максимальний комфорт для кожної дитини. І протягом наступних змін хлопчаки і дівчатка одержать усе корисне і потрібне для успішного нового навчального року.

Як наголосив голова профспілкового комітету «Машметал» Іван Совгіра, за багатолітню історію табір уже приймає онуків перших відпочивальників. Це означає, що «Чайка» полюбилася тисячам сумчан різних поколінь.

Директор закладу Володимир Панченко розповів про  сюрпризи, які підготував педагогічний колектив для кожної оздоровчої зміни. Будуть екскурсії, тематичні дискотеки з професійним діджеєм, традиційні пінні вечірки із застосуванням спеціальних фарб, а також багато інших відпочинкових родзинок.

Приємні несподіванки поки що залишаються «за лаштунками». За задумом організаторів, кожна з них принесе дітям радість і задоволення.

Передбачається, що протягом літа працюватимуть три оздоровчих зміни: дві наступні відповідно з 5 по 22 липня  і з 26 липня по 12 серпня. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua