"«Червоного півня» у лісах приборкали"

19 жовтня 2011

ЕКОЛОГІЯ. Підсумки пожежонебезпечного періоду поточного року засвідчили високий рівень організації роботи підвідомчих лісогосподарських підприємств Державного агентства лісових ресурсів щодо збереження лісових масивів від пожеж. Таку оцінку дав голова Держлісагентства Віктор Сівець.

За його словами, постійно забезпечували належний контроль за готовністю особового складу і протипожежних технічних засобів до своєчасного виявлення та гасіння лісових пожеж. У повному обсязі проведено комплекс профілактичних протипожежних заходів у підвідомчих лісових масивах, повідомляє прес-служба відомства.

«Особлива увага приділялася роботі з населенням та громадськістю, зокрема активно проводилась роз’яснювальна робота в місцях масового відпочинку населення щодо вимушених заборонних заходів при відвідуванні лісів та небезпеки, що виникає при лісових пожежах» — сказав Віктор Сівець.

Він зазначив, що цього року кількість і площа лісових пожеж найменша за період з 2005-го. Також не допущено пошкодження жодного житлового, виробничого чи іншого об’єкта. Посадовець висловив вдячність громадянам, представникам місцевих і центральних органів виконавчої влади за допомогу і сприяння лісівникам у збереженні лісів від пожеж.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua