"Чісорі та Хею загрожує довічна дискваліфікація"

20 лютого 2012

НЕДЖЕНТЕЛЬМЕНСЬКА ПОВЕДІНКА. Британським боксерам Дереку Чісорі і Девіду Хею загрожує довічна дискваліфікація за бійку на прес-конференції в Мюнхені.

Про це повідомив генеральний секретар британської Ради з контролю за боксом Роберт Сміт. Сміт заявив, що його організація може їх «оштрафувати, тимчасово дискваліфікувати, або зовсім відібрати у них ліцензію».

Хей і Чісора побилися в Мюнхені, після того як Чісора програв бій за титул чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC українцеві Віталієві Кличку. Незабаром після цього Чісора був затриманий німецькою поліцією, яка допитувала його кілька годин. Він був звільнений без пред'явлення будь-яких звинувачень.

Втім, поліція досі розшукує Девіда Хея, який встиг залишити Німеччину.

Під час словесної перепалки і кулачного бою між Хеєм і Чісорою, повідомляє boxnews.com.ua останній погрожував застрелити суперника. Чісора також звинуватив Хея в тому, що той намагався порізати його розбитою пляшкою. «Якщо Девід не захоче битися зі мною, я його просто спалю», - додав при цьому Чісора.

 

Британська рада з контролю за боксом вже почала розслідування поведінки Чісори «до, під час і після» поєдинку з Віталієм Кличком.

ICTV



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua