"Cмартфони Apple ─ iPhone 4S уже у продажу"

14 жовтня 2011

ТЕХНОЛОГІЇ. Сьогодні починається офіційний продаж смартфона Apple ─ iPhone 4S, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на веб-сайт компанії. Як відомо, церемонія презентації iPhone 4S відбулася у штаб-квартирі компанії в Каліфорнії 4 жовтня, за день до смерті засновника компанії Стіва Джобса.

Від вже раніше популярної четвертої моделі, що вийшла на ринок, новий телефон відрізняється покращеною вбудованою фотокамерою, здатною забезпечити вищу якість знімків, і батареєю, яка значно довше розряджається. Нова модель працюватиме на операційній системі iOS5, яка офіційно вийшла на ринок 12 жовтня.

Зазначимо, що багато шанувальників продукції Apple і були трохи розчаровані тим, що новий продукт став лише глибоко модернізованою версією попереднього iPhone, в австралійських і японських магазинах ще вночі вишикувалися довгі черги в очікуванні початку продажу. Далі хвиля покупок пройде разом з Сонцем по всій земній кулі. Смартфон iPhone 4S вже поставив рекорд за попередніми замовленнями. Багато покупців говорять, що хочуть придбати новий смартфон на згадку про Стіва Джобса. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua