"Де оздоровитися дітям"

Євген ЛОГАНОВ
25 лютого 2016

Бердянський дитячий оздоровчий центр «Червона гвоздика» визнано найкращим серед закладів оздоровлення та відпочинку України за результатами всеукраїнського огляду-конкурсу, організованого Міністерством соціальної політики.

За даними директора департаменту соціального захисту населення Запорізької ОДА Ігоря Мещана, «Червона гвоздика» посіла перше місце в номінації «Позаміський заклад відпочинку і оздоровлення». Нагородили переможців безпосередньо в міністерстві на засіданні міжвідомчої робочої групи з оздоровлення та відпочинку дітей.

На засіданні було також порушено низку інших важливих питань. Зокрема, приділено увагу внесенню змін до критеріїв присвоєння дитячим оздоровчим закладам відповідних категорій, що здійснюється за результатами державної атестації. Учасники засідання висловили свої пропозиції щодо покращення якості такої перевірки. Представники Запоріжжя приміром запропонували внести до критеріїв оцінки не лише наявність того чи того об’єкта інфраструктури або матеріально-технічної бази, а й його якість, яка не завжди відповідає належному рівню.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua