"Де зробити МРТ в Києві?"

22 червня 2019

На сьогоднішній день магніто-резонансна томографія є однією із найпопулярніших і найефективніших методів медичної діагностики. Така популярність МРТ обумовлена високою точністю одержуваних діагностичних даних, абсолютною безпекою для пацієнта, а також порівняно малою кількістю обмежувальних чинників.

Саме тому таке дослідження пропонують багато медичних центрів і установ. Але як правильно вибрати заклад, де можна зробити МРТ? Для вдалого вибору потрібно орієнтуватися на такі фактори.

Як вибирати місце проведення МРТ:

♦ Наявність власної апаратури – дізнайтеся, чи роблять МРТ на місці за допомогою власної апаратури або вас перенаправляють в інший діагностичний центр.

♦Рівень технічного оснащення – ознайомтеся з переліком використовуваних апаратів, який повинен бути обов'язково зазначений на сайті медцентру, що пропонує такі обстеження.

♦Зручне розташування – якщо передбачається робити кілька контрольних досліджень протягом часу лікування, то за рівних умов потрібно вибрати той центр, куди вам зручніше добиратися. 

Орієнтуючись на ці параметри, ви завжди правильно оберете зручний заклад для проведення МРТ. Від себе додамо, що зробити МРТ в Києві можна в Діагностичному Центрі СДС, який повністю відповідає переліченим параметрам.

Орест ГОРЯНСЬКИЙ
для «Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua