"Держпраці проводить онлайн-прийоми"

АКТУАЛЬНО
26 квiтня 2016

Державна служба України з питань праці спрощує умови для звернень громадян та суб’єктів господарювання. З метою якісного і оперативного консультування голова Державної служби України з питань праці Роман Чернега провів кілька онлайн-прийомів через Skype у різних регіонах України, зокрема в Івано-Франківській, Вінницькій та Дніпропетровській областях. 

Найактуальніші питання, які турбують громадян, — це відновлення на роботі військовослужбовців та учасників АТО, виплата зарплати та незаконні звільнення під час декретних відпусток і дотримання соціальних прав працівників на підприємствах.

Роман Чернега під час кожного онлайн-прийому надає необхідні роз’яснення громадянам, а також відповідні доручення керівництву територіальних управлінь Держпраці щодо розв’язання тих чи тих  проблем. Як повідомила прес-служба Держпраці, онлайн-прийом громадян, що проживають в областях, проводитимуть постійно згідно з розробленим графіком, який оприлюднено на офіційному сайті Держпраці http://dsp.gov.ua. «Щоб зекономити час і кошти наших заявників, ми й надалі використовуватимемо такий інноваційний підхід. Це дуже зручно, адже кожен охочий може поспілкуватися з керівником центрального органу виконавчої влади. Це важливий крок назустріч людям з обмеженими можливостями, пенсіонерам, яким важко їздити до Києва. Зручно і для нас, і для громадян», — наголосив голова Держпраці.

Відділ соціально-правових питань
«Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua