"Держслужбовець доход не приховає"

13 червня 2012

ЗАКОНОДАВСТВО. Президент Віктор Янукович підписав Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з ухваленням Закону України «Про засади запобігання та протидії корупції». Як зазначив Глава Адміністрації Президента Сергій Льовочкін, цей документ значно розширив можливості для ЗМІ та громадян у питанні доступу до інформації про доходи державних чиновників.

Документом внесено зміну до редакції статті 6 Закону «Про доступ до публічної інформації». Відтепер до інформації з обмеженим доступом не належать відомості, зазначені в декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру, оформленої за формою і у порядку, встановлених Законом «Про засади запобігання та протидії корупції», крім відомостей, зазначених у пункті 7 примітки додатка до цього Закону, повідомляє прес-служба Президента.

«Таким чином, всі декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру, подані держслужбовцями, є публічними, і доступ до них не може бути обмежено», — підкреслив Сергій Льовочкін. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua