"«Динамо» – «Бордо»: прогнози спеціалістів"

14 лютого 2013

ФУТБОЛ. Вітчизняні футбольні фахівці поділилися своїми очікуваннями від майбутнього сьогодні зустрічі 1/16 фіналу Ліги Європи між київським «Динамо» і французьким «Бордо», передає ТСН.

Євген Яровенко, колишній захисник дніпропетровського «Дніпра» – 2:1.

Яровенко вірить, що Олег Блохін зуміє підвести свою команду до переможного результату вже в першому офіційному поєдинку року. Крім того, він поскаржився на проблему з нападниками, але вважає, що «Динамо» з нею впорається.

«У будь-якому випадку не бачу, за рахунок чого французи можуть здолати динамівців. Звичайно, у футболі трапляється всяке. Але за будь-якого розкладу не думаю, що в город Олега Блохіна будуть летіти камені, адже всі з розумінням ставляться до його роботи, яка є справжньою перебудовою. А в таких ситуаціях багато прощається.

Та все ж чекаю перемоги господарів, адже в цей вечір на полі «Олімпійського» не буде байдужих футболістів в біло-синій формі».

Олександр Призетко, колишній півзахисник київського «Динамо» – 1:0.

Призетко пророкує матчу малу кількість гольових моментів, але чекає величезної кількості боротьби в середині поля.

«Розмірковуючи про майбутній матч «Динамо» з «Бордо», з одного боку – стає цікаво, з іншого – тривожно.

Все-таки невідомо, яким колективом кияни вийшли після зимових зборів. Що ж, буду орієнтуватися на свій патріотизм і поставлю на перемогу «біло-синіх».

Володимир Шаран, колишній гравець київського «Динамо» і збірної України – 1:1.

Шаран чекає рівної гри, а також зізнався, що чув масу позитивних відгуків про фізичну форму динамівців.

«За рахунок чого «Динамо» може здолати «Бордо»? Однозначно, не за рахунок майстерності. Але якщо в діях української команди буде присутня самовіддача, бажання і, найголовніше, ігрова дисципліна, то можна розраховувати на прийнятний результат.

Також «Динамо» варто приділити увагу грі при стандартах, постаратися вичавити максимум з цього. Думаю, що «Динамо» зіграє на «Олімпійському» внічию». 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua