"«Динамо» – ПСЖ: прогнози спеціалістів"

21 листопада 2012

ФУТБОЛ. Вітчизняні футбольні фахівці поділилися прогнозами на матч 5-го туру Ліги чемпіонів між київським «Динамо»  і паризьким ПСЖ, передає ТСН.

Василь Рац, колишній півзахисник «Динамо»  – 2:1:

«Навіть коли шанси на вихід в плей-офф мінімальні, «Динамо»  повинно битися до кінця і показати свою найкращу гру. Сподіваюся, «біло-сині» вийдуть на поле свіжими, включать швидкості і сповна використовуватимуть фланги, щоб прорвати оборону суперника. Важливою для киян є присутність після тривалої перерви на лавці запасних Блохіна. Це має підняти бойовий дух команди і внести свою частку в успішну гру. Зрозуміло, що так просто французи свого не віддадуть, але з мінімальною перевагою ми можемо їх перемогти».

Павло Шкапенко, колишній півзахисник «Динамо»  – 2:1:

«Знаю, що буде дуже важко, і найвірогіднішим результатом матчу є нічия. Адже ПСЖ зараз на ходу на всіх фронтах, і обіграти таку міцну команду дорогого коштує. Але в той же час хочеться вірити, що зараз «Динамо»  зможе зібратися і перемогти. Адже вікторія для киян дуже важлива в психологічному плані. Одними з головних інгредієнтів успіху для «біло-синіх» є переможний настрій і підтримка власних уболівальників, які повинні підтримати своїх кумирів якомога краще».

Леонід Буряк, колишній півзахисник «Динамо»  – без прогнозу:

«Гра з ПСЖ – остання можливість для «Динамо»  за щось зачепитися в Лізі чемпіонів, хоч цей шанс досить примарний. Через останні результати кияни знаходяться у великому боргу перед любителями футболу, тому повинні битися до останнього. Поки є хоч якась інтрига, потрібно битися. «Динамо»  – це серйозний бренд і якщо футболісти цього не розуміють, значить, вони недалекі люди. Кияни ніколи не програвали так багато, як в цьому році, тому потрібно реабілітуватися. Втім, в Лізі чемпіонів на одному бажанні далеко не заїдеш – потрібні майстерність і готовність. Якщо говорити про досвід для молоді, то він став би в нагоді всім, але якщо «Динамо»  хоче добитися результату – потрібно виставляти найсильніших на даний момент. Упевнений, жоден з футболістів найближчого резерву команди не допоможе в матчі з ПСЖ».

Олег Саленко, колишній нападник «Динамо»  – без прогнозу:

«Вважаю, що киянам буде дуже складно обіграти французів. Можливо, ПСЖ не в найкращій своїй формі, але вони можуть дозволити собі грати від оборони, адже їх влаштовує навіть нічия. Звичайно, легше команді так грати і скористатися помилками оборони, а вони у «Динамо»  є. Думаю, парижани так і зіграють – дозволять атакувати і спробують скористатися проблемами в захисті. Не думаю, що поразка у внутрішньому чемпіонаті від донецького «Металурга» якось вплине на гру киян з ПСЖ, в Лізі чемпіонів їм втрачати вже нічого. В останній грі тренерський штаб дозволив відпочити кільком основним гравцям, щоб вони змогли показати свою кращу гру в матчі Ліги чемпіонів. Безумовно, хочеться, щоб «Динамо»  виграло у ПСЖ, але важко припустити, з яким рахунком закінчиться матч».



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua