"«Динамо» розчавив чемпіона Ізраїлю: два м’ячі на рахунку вітру "

29 лютого 2012

ФУТБОЛ. Київське «Динамо» провело останній товариський матч перед поновленням весняної частини сезону. У останній день зими підопічні Юрія Сьоміна розгромили діючого чемпіона Ізраїлю «Маккабі» (Хайфа) з рахунком 0:5.

Через важкі погодні умови команди зіграли два тайми по 30 хвилин. До того ж, динамівці відіграли без замін, оскільки багато гравців напередодні відбули у свої збірні.

Тим не менше, злива не завадила динамівцям показали красиву гру. На 17-й хвилині після серії рикошетів м'яч опинився у Ідейє. Нігерієць з другої спроби прострілив у центр штрафного, звідки Калитвинцев без перешкод поцілив у ворота з семи метрів.

Решту голів кияни забили у другому таймі.

На 32-й хвилині трапився справжнісінький курйоз через погодні умови. Воротар ізраїльтян Мендес вибивав м'яч у поле. Сильний вітер змінив траєкторію його польоту і м'яч влетів у його ворота.

За чотири хвилини Дуду віддав м'яч на фланг на Бетао. Захисник подав з гострого кута, і м'яч по хитромудрій траєкторії залетів у ворота.

На 48-й хвилині вітер знову допоміг киянам. Аруна навішував з флангу, м'яч через вітер змінив напрямок і по витіюватій траєкторії залетів у ворота.

А п'ятий гол у ворота "Маккабі" виявився справжнім шедевром. Дуду хльостко пробив з кута штрафного майданчика в дальню «дев'ятку».

ТСН 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua