"«Динамо» зіграє з «Манчестер Сіті», «Шахтар» — із «Шальке-04»"

Оксана ГОЛОВКО
15 грудня 2015

Учора в штаб-квартирі Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) у швейцарському Ньоні відбулося жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів та 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА, за підсумками якого суперником київського «Динамо» став англійський «Манчестер Сіті». Перший матч пройде в Києві 24 лютого, матч-відповідь — 15 березня у  Манчестері.

Інші пари суперників:

«Гент» — «Вольфсбург»

«Рома» — «Реал»

«ПСЖ» — «Челсі»

«Арсенал» — «Барселона»

«Ювентус» — «Баварія»

«ПСВ» — «Атлетико»

«Бенфіка» — «Зеніт».

«Головний тренер київського «Динамо» Сергій Ребров,  коментуючи результати жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, зокрема зауважив, що з «Манчестер Сіті» динамівці вже грали, і досить успішно. «Це сильна і збалансована  команда, однак  на цьому етапі Ліги чемпіонів інші команди не випадають». А на запитання, які, на його думку  слабкі сторони в «городян», зауважив: «Ми обов’язково розберемо цю команду. У кожного суперника можна і потрібно знаходити вади. Матчі з англійцями ще не скоро, й у нас буде час підготуватися. Ми зберемо інформацію і готуватимемося. Перед початком сезону фаворитом у групі всі вважали «Челсі», і ніхто не міг знайти в цій команді вад. Але ми правильно готувалися до ігор з лондонцями й гідно їм протистояли. Так само будемо готуватися до гри з «Манчестер Сіті», — поділився думками Сергій Ребров, який добре знає англійський футбол зсередини. 

Тим часом підопічним Мірчі Луческу  треба звернути увагу на Бундеслігу. Донецький «Шахтар» на  першій стадії плей-оф зустрінеться з одним з найпопулярніших німецьких клубів  «Шальке-04», який нині перебуває на восьмому  місці в національній першості.  

 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua